28 November 2010

Έχω νεύρα, πολλά νεύρα ...

Δεν θα έμπαινα στη διαδικάσία να γράψω σήμερα για το χτεσινό μάτς του Θρύλου γιατί είχα από χτες πολλά νεύρα. Ένα γεγονός όμως που έγινε το πρωί με έκανε 'Τούρκο" και όλα μαζί ήρθαν και έδεσαν σαν..... γλυκό του κουταλιού. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε χτες και κυρίως τι έγινε σήμερα. Τον αγώνα δεν θα τον σχολιάσω και πολύ απλά θα σχολιάσω κάποιες καταστάσεις.
Συνήθως λοιπόν η χαρά μου αλλά και η λύπη μου με τον Ολυμπιακό κρατάνε λίγο, πολύ λίγο. Είμαι της λογικής πάμε για άλλα καλύτερα. Αυτή τη φορά όμως το ποτήρι ξεχύλισε. Αυτή τη φορά τα έχω με τα ακριβοπληρωμένα καμάρια μας. Ρε κόλλημα φέτος να ανασταίνουν τον κάθε πεθαμένο. Τη μια με τις γριές την άλλη με τον αιώνιο πελάτη και την τρίτη με την κλάψα. Έλεος και ήμαρτον μαζί. Και ωωωω του θαύματος σήμερα βγήκε ο κάθε πικραμένος Ολυμπιακός να μιλήσει για τον Βαλβέρδε. (Δεν θα μιλήσω για τους αλλόθρησκους διότι τους έχω γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι, δεν με απασχολούν μου είναι αδιάφοροι, μόνο τα της ομάδας μου κοιτάω και ΤΕΛΟΣ με τα ζώα). Ρε κατακαημένοι που τρώτε ξύλο από τη γυναίκα σας στο σπίτι πάτε να βγάλετε το άχτι σας στο Βαλβέρδε?
  • Φταίει ο Βαλβέρδε που ο Ντουντού φόρεσε τη γόβα του να εκτελέσει πέναλτι?
  • Φταίει ο Βαλβέρδε που ο Μιραλάς αντί να "εκτελέσει" τον αραμπατζή πέταξε τη μπάλα πάνω του?
  • Φταίει ο Βαλβέρδε που ο Πάντελιτς αντί να "σκοτώσει" στο τέλος τον τερματοφύλακα κλωτσάει στα περιστέρια του ΟΑΚΑ?
  • Φταίει ο Βαλβέρδε που ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν δικαιολόγησε τα λεφτάκια που παίρνει?
Άϊντε από εδώ μωρέ κακομοίρηδες που θυμηθήκατε τους Λεμονήδες και τους λοιπούς τυχάρπαστους που είχαν την ΤΥΧΗ να κάτσουν στον ερυθρόλευκο πάγκο.
Άϊντε από εδώ μωρέ κακομοίρηδες που δεν ξέρετε τι ξερνάτε.
Όσο κάνετε πόλεμο στο Βαλβέρδε (και στον κάθε Βαλβέρδε ο οποίος θα είναι σοβαρός και δουλευταράς όπως αυτός) άλλο τόσο θα σας κράζω. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος σχεδόν ποτέ δεν ασχολείται με τον κάθε προπονητή του Θρύλου. Η βλακεία (να το πω και ευγενικά) όμως που σας δέρνει με κάνει να τον θέλω να μείνει χρόνια. Πείτε και κυρίως γράψτε ότι θέλετε μάγκες του πληκτρολογίου γιατί το μοναδικό αφεντικό του Θρύλου σας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Σας το είπε ορθα, κοφτά, λιανά "...θέλω να σας ξεκαθαρίσω πως από σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίζει για όλα στην ομάδα. Για τις μεταγραφές, για το ποιοι θα μπαίνουν και θα βγαίνουν από τα αποδυτήρια, για όλα. Θα έχει την πλήρη στήριξη και θα είναι εκείνος που θα αποφασίζει για τα πάντα. Το αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε." Γι αυτό και μόνο το λόγο ΛΥΣΣΑΞΤΕ όλοι σας! Είχατε μάθει αλλιώς κάθε φορά που γινόταν η στραβή πρόεδρε διώξε τον προπονητή και τώρα σας χαλάει. Ξεθάψατε την Ολυμπιακοφροσύνη και τα Ολυμπιακόμετρα. Βάλτε πίσω από εκέι που τα βγάλατε γιατί δες σας παίρνει και πολύ. Στην τελική σε όποιον αρέσει. Αυτά και τέλος για τον προπονητή. Μια κουβέντα θα πώ μόνο παρακάτω. Στα του αγώνα τώρα.
Λίγος πολύ λίγος ο Ολυμπιακός για ένα τέτοιο παιχνίδι. Κατέβηκε με μπλανζέ υφάκι και το πλήρωσε, ελπίζω το πάθημα να σας γίνει μάθημα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ξεχώρισε από αυτή την άθλια εμφάνιση μέσα από την οποία μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς με δύο γκολ.
  • Θέλω να πω σε ΑδαμιδοΔημητριάδηδες μαζέψτε το όσο είναι νωρίς γιατί στο ΝΑΟ θα έχει γκολ και "ξύλο" και δεν θα σας σωζει τίποτα.
  • Θέλω να πω στα ακριβοπληρωμένα καμάρια μας, κόψτε το λαιμό σας και πάρτε το νταμπλ γιατί αλλιώς μαύρο φίδι που σας έφαγε.
  • Θέλω να πω στον Βαγγέλα, κόψε "ποπούς" πρόεδρε και μη μασάς πουθενά, δίνεις τα ωραία σου λεφτάκια και είναι κρίμα να σε κοροιδεύουν τα ζωντόβολα.
  • Θέλω να πω στον Ερνέστο μην ξαναδιαβάσω δήλωση του στύλ "Σε όλη μου τη ζωή όχι μόνο στον Ολυμπιακό ποτέ δεν έχω κερδίσει εκτός έδρας εύκολα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις μακριά από την έδρα σου. Το πρώτο που έχει έχεις να κάνεις είναι να εκτιμήσεις σωστά τον αντίπαλο. Τα παιχνίδια εκτός έδρας είναι πολύ δύσκολα." (Κρατάω μια επιφύλαξη αν είπες κάτι τέτοιο και με τον τρόπο που αποδόθηκε, αν ισχύει κάτι τέτοιο σε παρακαλώ μάζεψε το στο ΘΡΥΛΟ της Ελλάδας είσαι προπονητής και όχι στην κάτω Πετρομαγούλα. Ξέρω ότι σου κάνουν πόλεμο και το "να" που θα πεις θα το κάνουν "νααααααααααα", γι αυτο και κρατάω την επιφύλαξη μου, άσε που δεν σε άκουσα να το λες αλλά το διάβασα από δημοσιοκάφρο και από αντι-Βαλβερδικό γιωτά φίλαθλο του Ολυμπιακού) .
Αυτά για τοπαιχίδι ελπίζω να έβαλαν μυαλό αυτοί που έπρεπε. Καταλάβατε λοιπόν πως η πιο βαριά φανέλα είναι η ερυθρόλευκη ριγωτή. Όλοι τους και ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ πάρτε το χαμπάρι. Επειδή λοιπόν πιστεύω ακόμα και τώρα τα καλύτερα έρχονται θα κλείσω αυτό το πόστ με μια φράση την οποία και λατρεύω.

"Στα εύκολα Ολυμπιακός στα δύσκολα ΘΡΥΛΟΣ"

Υ.Γ.1 Σας έχω πει πόσο με εκνευρίζει το ψέμα εε??

Υ.Γ.2 Σας έχω πει πόσο με εκνευρίζει το να με περνάς για βλάκα λέγοντας μου ψέμματα εεε??

2 comments:

kritikia said...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΤΟΟΟΟΟΟ
ΒΑΛΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΔΔΔΔΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

Νουμερα ειστε και νουμερα θα μεινετε ολοι οσοι τον κραζετε. Σας εχω γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι. Στην τελικη πηγαινετε να παρετε διπλωμα προπονητη και καντε αιτηση για τον παγκο.

ΥΓ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

SmaGeo said...

Οι "γνωστοί" όπως πάντα ξαναχτύπησαν! Είμαι πλέον σίγουρη πως τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους και βγάζουν τη μαγκιά τους πίσω από το πληκτρολόγιο. Έχουν βέβαια καλό "δάσκαλο" τον "γλύφω μονίμως μπας και ξανακάτσω στον πάγκο του Θρύλου, τον τα πάντα όλα" που πιστεύει ότι είναι και προπονητής. Φυσικά αναφέρομαι στον Αλέφαντο.

Έχω να προτείνω στο Μαρινάκη κάθε εβδομάδα να κάνει κλήρωση και να κάθετε και άλλος στον πάγκο.

Ξεθάψαμε πάλι Λεμονήδες, Αλέφαντους και λοιπούς καρπαζοεισπράκτορες. Έχω την εντύπωση πως αυτή τη φορά δεν θα σας περάσει. Μας τελείωσαν οι εποχές που για όλα έφταιγε ο προπονητής και οι παίχτες την έβγαζαν λάδι.
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους .......

Μου λείπεις ...

Μου λείπεις αφάνταστα ... Όσοι τους έχετε να τους τιμάτε να τους αγαπάτε και να τους προσέχετε ... Pour un soupir, pour un instant Une paren...