22 November 2010

Something new ...

Καιρό τώρα σκεφτόμουν να "εγκαινιάσω" μια καινούργια κατηγορία στο μπλογκάκι μου. Μια κατηγορία η οποία θα ασχολείται με "μια" αγάπη ....
Την αγάπη μου για την ομάδα μου τον Ολυμπιακό.
Έτσι λοιπόν σήμερα λέω να γράψω λίγα λογάκια για το χθεσινό αγώνα με τον... δικέφαλο (??) του Βορρά!
Έχουμε και λέμε.

"Καταρχήν ΠΟΤΕ δεν φοβήθηκα αυτό το παιχνίδι. Ήμουν σίγουρη πως η ταρίφα που έχει αρχίσει και κόβει η ομάδα μέσα στο ΝΑΟ θα ήταν ένα σίγουρο γεγονός. Έτσι και έγινε. Άλλη μια τριάρα με προοπτικές πεντάρας. Η ομάδα πλεον χορεύει σε ρυθμούς Κέβιν Μιραλάς! Ή αλλιώς παραΜιραλας όταν βλέπεις αυτό το Θρύλο. Μαεστρικά στημένη ομάδα από τον δικό μας βάσκο αυτονομιστή και με τεράστιο ρίσκο τον Ουρτάδο στα σέντερ μπακ. Δοκιμασμένη συνταγή από τον Ερνέστο αλλά μη αποδεκτή από τους προπονητές τις εξέδρας. Ο Θρύλος στο καταμεστο Γεώργιος Καραϊσκάκης κατέβηκε από την αρχή του αγώνα να δείχει ποιός είναι το αφεντικό και στο φετινό πρωτάθλημα. Ο φωτεινός πίνακας δείχνει το 37ο λεπτό όταν ο Ριέρα κλέβει την μπάλα έπειτα από λανθασμένη πάσα παίχτη του μπαοκ με τη μια κάθετη πάσα από τον Γιαννάκη (δώστε τον δανεικό και αγύριστο) Παπαδόπουλο στον ΜιραΓκολάς και ..... το 1-0 είναι γεγονός! Το πάρτι μόλις ξεκινάει. Η ομάδα ανεβάζει στροφές και οι σπικερ (ο Θεος να τους κάνει) αρχίζουν το παραλήρημα! Τέσσερις φορές είπαν Κρεσιτς τον Παρντο, ζήτησαν 3 πέναλτι υπέρ της μπουγάτσας και δεν έγινε και τίποτα μωρέ που στο 1-0 φεύγει μόνος του ο Ρόμενταλ απο κανονική θέση και ο πλάγιος δείχνει οφ σαιντ. (Μια μικρή παρένθεση εδώ ξύδι δημοσιοκαφράκια της πλάκας μαζί με την κοντομπουγάτσα τον Σάλπι). Απορώ ακόμα που είδαν καλύτερη τη μπουγάτσα του Βορρά στο πρώτο ημίχρονο με όλη και όλη μια ας πούμε φάση αυτή που διώχνει ο Πάρντο την κεφαλιά του Φωτάκη. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με το πλέον ορθολογικό στήσιμο της ομάδας (που ειμαι 1000000% σίγουρη κανένας αντι-Βαλβερδικός δεν θα παραδεχτεί). Έξω ο "λίγος" Γιαννάκης και μέσα ο Ποτουρίδης που παίρνει θέση σεντερ μπακ και περνάει ο Ουρτάδο δίπλα στον Ντουντούρασελ. Άλλη μια μικρή πινελιά χρειάζεται η ομάδα για να αρχίσει να κενταέι. Έξω και ο Γιάννης ο Φετφατζίδης που μάλλον του έχει πέσει πολύ βαριά η φανέλα, θέλει λίγο ακόμα το χρόνο του ο μικρος και μέσα ο Ντενις ο τρομερός!! Ο Ντένις που χλευάζουν οι οπαδοί του καναπέ. Σουπερ πάσα στον τρελλο-Βέλγο 2-0 και ένα προσωπικό γκολ με τη μπαλα να περνάει από το μάτι της βελόνας για τον Ντένις τον τρομερό. Απολαυστικός Θρύλος του δευτέρου ημιχρόνου. Απίστευτοι κάφροι οι παίχτες του παοκ οι οποίοι δεν τιμούν με τίποτα τη φανέλα που φοράνε. Δολοφονικό χτύπημα του Ιβιτς από πίσω στον Ουρταδό για μαρς κόκκινη και απλά βλέπει την κίτρινη (έστω και αν αυτή ήταν η δεύτερη). Πρόκλιση με χειρονομίες από τον Ελ-Ζαρ και τον Παμπλο-Γκαρ-τρια (γιατι αυτά πήρες κάφρε). Η γραφικότητα έχει και τα όρια τςη πάντως!! Έφτασαν στο σημείο να ζήτησουν fair play για τα λεπτα της καθυστέρησης, ποιοί αυτοί που πετούν τις Μαλαματίνες στον αγωνιστικο χώρο της Τούμπας. Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται! Ρε πάτε καλά??? Με τις υγείες λοιπόν.
Γουστάρω που έχουμε κόψει ταρίφα. Καλύτερη επίθεση και άμυνα (23-5) στην σουπαλίγκα!.


Υ.Γ.1 Τι είπαν τα αεκάκια?? Μας περιμένουν να μας γλεντήσουν?? Καλά απόλαύστε το γλέντι του Μάκαρου πρώτα ...


Υ.Γ.2 Ποιός Ελεθερόπουλος μωρέ να γυρίσει στο Θρυλο? Πάτε καλά!! Η έξοδος του Μεσολογγίου προσωποποιημένη! Δεν ξεχνάμε Δημητράκη δεν ξεχνάμε.

Υ.Γ.3 Φουστερ σε παρακαλώ ΞΥΠΝΑ! Ρε παλληκάρι μου γιατί έπεσες τόσο?


Υ.Γ.4 Τοροσίδης όλα τα λεφτά στη φάση που χτυπάει ο Ιβιτς από πίσω τον Ουρτάδο! Άντε ρε Μπιλ χρειαζόμαστε τέτοιο πάθος!


Υ.Γ.5 Γαλήθιε άντε αγορίνα να πήζεις τυρί!! Είσαι απαράδεκτος ξύρισε και την κεφάλα σου I am here... Είσαι και προκλητικός εκτός από άμπαλος!! Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία! "

Για πρώτο αθλητικό πόστ αυτά τα ολίγα!
Συχνά πυκνά θα επανέρχομαι με τέτοιου είδους ποστς ....

1 comment:

kritikia said...

ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΙΡΑΛΑΑΑΑΣ ΜΙΡΑΛΑΑΑΑΑΣ!!

ΥΓ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΚΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΟ, ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΕ, ΤΟΥ ΣΚΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ..

ΕΕΕΕΕΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΡΔΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Μου λείπεις ...

Μου λείπεις αφάνταστα ... Όσοι τους έχετε να τους τιμάτε να τους αγαπάτε και να τους προσέχετε ... Pour un soupir, pour un instant Une paren...