11 September 2009

Επιτέλους Σαββατοκύριακο!!

Επιτέλους Παρασκευή!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς καιρός ήταν! Μια εβδομάδα κουραστική έφτασε στο τέλος της. Λιώσαμε στη δουλειά αυτές τις μέρες, να πάει στο καλό και εμείς να ευχαριστηθούμε το Σαββατοκυριακάκι μας έστω και με βροχή, αν και σήμερα μου έκανε καλή χαλάστρα η βροχή. Είχα κανονίσει βολτίτσα και ποτάκι και τελικά αποφάσισε ότι θέλει να βρέχει όλη μέρα με μόνη διακοπή την ώρα που επέστρεφα από το γραφείο στο σπίτι. Τέλος πάντων δεν το σχολιάζω και δεν γκρινιάζω πολύ μόνο και μόνο επειδή είναι Παρασκευή.
Αυτή λοιπόν η εβδομάδα ήταν απίστευτα κουραστική, από user stories (για ένα καινούργιο feature που θα υλοποιήσουμε) μέχρι καθημερινά telco και απίστευτο support στους Γερμανούς συναδέλφους .... δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και βέβαια reports, statistics και ...... όχι άλλο κάρρβουνο ρε παιδια δεν αντέχουμε άλλο. Ειλικρινά από τις πιο γεμάτες και δύσκολες εβδομαδες! Ευτυχώς πέρασε και πέρασε γρήγορα.

Ααααα να μια και το θυμήθηκα! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα σχολιαρόπαιδα και ιδιαίτερα στα πρωτάκια. :-)

Post in a post

Είχα υποσχεθεί και ενα ..... Γκαλέτι εεεεε??

Ορίστε λοιπόν :-)



No comments:

Μου λείπεις ...

Μου λείπεις αφάνταστα ... Όσοι τους έχετε να τους τιμάτε να τους αγαπάτε και να τους προσέχετε ... Pour un soupir, pour un instant Une paren...