29 January 2010

Θεσσαλία - Πακιστάν .......... δυό τσιγάρα δρόμος.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε καθιερώσει κάθε Παρασκευή να κάνουμε παραγγελία απ' έξω (σουβλάκια, πίτσες, μπέργκερς, νουντλς κ.τ.λ). Έτσι και σήμερα μετά την καθιερωμένη ηλεκτρονική παρακαλώ ψηφοφορία κάναμε την παραγγελία μας. Είναι μια συνήθεια η οποία έχει περάσει σε πολλά τμήματα της εταιρίας μας και έτσι και τα άλλα παιδιά έκαναν τις δικές τους παραγγελίες.
Φτάνει λοιπόν η ώρα που έχουν έρθει τα φαγητάκια μας και πάμε να τα παραλάβουμε από την πύλη. Εκεί περιμένει ένας άλλος συνάδελφος τη δικιά τους παραγγελία και βλέποντας τον τυπάκο με το μηχανακι να σταματάει μπροστά του τον ρωτάει: "Φίλε από τη Θεσσαλία είσαι?" για να πάρει την αποστομωτική απάντηση "Όχι, από το Πακιστάν!!!".
Περιττό να σας αναφέρω ότι με το ζόρι κρατηθήκαμε να μην πέσουμε κάτω από τα γέλια. Ο συνάδελφος μου εννοούσε το μαγαζί Θεσσαλία από όπου είχαν κάνει τη δικιά τους παραγγελία και ο "ντελιβερας" κατάλαβε ή μάλλον ..... δεν κατάλαβε τι εννοούσε. :-)

No comments:

Μου λείπεις ...

Μου λείπεις αφάνταστα ... Όσοι τους έχετε να τους τιμάτε να τους αγαπάτε και να τους προσέχετε ... Pour un soupir, pour un instant Une paren...