25 November 2010

...για 45 λεπτά.

Επιτέλους χτες τελείωσε ο αγώνας του Θρύλου με τον οφη Β'. Ένας αγώνας που ξεκίνησε στις 10 Νοέμβρη για να τελειώσει στις 24 του ίδιου μήνα. Πάλι καλά να λέμε. Στα του αγώνα.
Ο Θρύλος του Ερνέστο μπήκε στον αγώνα για να τον καθαρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο Ερνέστο φάνηκε για μια ακόμα φορά διαβασμένος και κατέβασε ομάδα απο 9 καμικάζι και 2 φονιάδες (Παντελιτς - Μιραλάς) για να πάρει ευκολότερα από οσο δείχνει το τελικό 0-2 το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ντροπή της Κρήτης οφη Β' aka Εργοτέλη. Το ημίχρονο ξεκινάει με τον Δασκαλάκη να κάνει 1,5 λεπτο καθυστέρηση για να .... δεσει τα κορδόνια του και να φτιάξει τα γάντια του. Οι παίχτες του Θρύλου πιέζουν αφόρητα την αντίπαλη ομάδα από τη μέση και μπροστά, όλα δείχνουν πως το γκολ είναι θέμα χρόνου. Σε αντίθεση με τον Εργοτέλη που έχει κατεβάσει τριπλή αμυντική ζώνη για να εξασφαλίσει το .... πριμ που του υποσχέθηκαν. Απίστευτο πάθος απο τους "Κρητικούς" που χτυπούν στο ψαχνό με τον κίνδυνο άμεσου τραυματισμού παίχτη του Θρύλου να είναι περισσότερο από ορατός. Στην σκληρότητα των αντιπάλων τους ο Θρύλος αντιπαρατάσει υψηλή τεχνική και μυαλό. Τα λεπτά κυλούν και ο Καραγεωργίου αρχίζει να πιστεύει πως το μπόνους το έχει στην τσέπη. Λογαριάζει όμως χωρίς τον serial killer Μάρκο Πάντελιτς (aka Μάρκο Mάρκο .... γλέντησέ τους Μάρκο) που μετά από μαγική σέντρα του Ριέρα με καρφωτή κεφάλιά κάνει το 0-1 και βάζει το νερό στ' αυλάκι. Πολύ μαγκιά από τον Καραγεωργίου που μαζέυει τους παίχτες του να φύγουν από το γήπεδο. Τσάμπα μάγκας δηλαδή γιατί άμα ήταν τόσο πολύ μάγκας θα την είχε πάρει την ομάδα και θα έφευγε αλλά ..... Δεν είδα κύριοι του Εργοτέλη το ίδιο πάθος με άλλες ομάδες (ονόματα δε λέμε και οικογένειες δεν θίγουμε), ξέρετε καλά εσείς. Ο Μήτρογλας χάνει μια απίστευτη ευκαιρία μετά από πάσα "πάρε βάλε" του Φουστέρ. Το πάρτι τελειώνει με ένα καταπληκτικό γκολ του Φουστέρ (μπράβο αγόρι μου) στις καθυστερήσεις οποίος έχει ακούσει πολλά τελευταία αλλά χτες μίλησε ο ίδιος μια και καλή. Ειδική αναφορά στον Ριέρα που δείχνει να ανεβαίνει αφού χτες σήκωσε όλη την ομάδα στις πλάτες του στο τελευτείο 20λεπτο του παιχνιδιου. Μπράβο αγόρνα μου περιμένω πάρα πολλά από σένα ακόμα. Και τώρα "διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ Θρυλε ολε ολε" και άντε ... ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ!!!

Και ένα μικρό σχόλιο για τον ευρωπρέσβη. Έφαγε μόνο 3 τεμάχια από την χειρότερη Μπάρτσα που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Και ναι ρε βαζελάκια φέτος απολαμβάνω περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον καναπέ μου γιατί κάθε δεύτερη Τετάρτη έχει τσόντα!! Μοναδική παράσταση από τον ευρωθίασο για μια ακόμη φορά και ονειρεμένο ντεπούτο για τον Φουρφουρέιρα. Διπλή άμυνα ζώνης?? Που πας ρε Καραμήτροοοοο!! Με τις υγείες σας λαγουδάκια!!!

Υ.Γ.1 Βρε λες αυτός ο Ποτουρίδης να είναι ο μελλοντικός σέντερ μπακ του Θρύλου μας? Μπράβο μικρέ keep working. Τα βλέπεις ταγάρι που όταν βάζεις το κεφάλι και δουλεύεις πας μπροστά! Πολύ μάτι αυτός ο Μάγκατ ρε παιδιά.

Υ.Γ.2 Οεεεε Κεβιν Μιραλας οεεεεε Κεβιν Μιραλας. Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Ερνέστο για να καταλάβουν οι προπονητές του καναπέ οτι ο Μιραλάς με τον Πάντελιτς δεν χωράνε στην ίδια εντεκάδα?? Πίσω από τον Μιραλάς ή τον Πάντελιτς αυτή τη στιγμή ΜΟΝΟ ο Φουστέρ μπορεί να παίζει.

Υ.Γ.3 Καλά είδαμε και τη μέγιστη καραγκιοζιά την μέγιστη ξεφτύλα του οπαδού της αλογοτροφής να δείχνει το μεσαίο του δάχτυλο στον Μέσι. Πάλι καλά που και ο Μέσι δεν του έδειξε πόσο θα λήξει το χθεσινό ματς. Το ήξερα αλλά αποδείχτηκε περίτρανα πλέον πως δεν υπάρχουν πιο κομπλεξικοί οπαδοί από εσάς και τους μπουγατσοκιμάδες.

No comments:

Μου λείπεις ...

Μου λείπεις αφάνταστα ... Όσοι τους έχετε να τους τιμάτε να τους αγαπάτε και να τους προσέχετε ... Pour un soupir, pour un instant Une paren...