23 November 2010

Μαλακομαγνήτης volume 2 by ..... κολληταράκι kritikia

Χμμμμμ και πάλι το κολλητάρι μου έκανε το θαύμα του! Έχω πεθάνει στα γέλια από τη στιγμή που το διάβασα.
Απίστευτο σχόλιο στο δικό μου πόστ και ειλικρινά δεν μπορώ να μην το αναρτήσω (με τη συμφωνη γνώμη της) σαν ένα ξεχωριστό πόστ. Στην αρχή σκέφτηκα το post in a post αλλά του αξίζει ένα ολόκληρο ποστ από μόνο του!!

Απίστευτο κολλητάρι ..... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ....

"Μετα απο διαδοχικες μελετες, διατριβες, πτυχιακες, επιστημονικα πειραματα, in vitro και in vivo, μεταμοσχευσεις, μποτοξ και αλλες ενεσιμες παρεμβασεις, αλλαγη γυαλιων και φακων επαφης, γαμοσταυριδια και λοιπες μαγγανειες, εξορκισμους και ταματα, ξεματιασματα με λαδι, με ξυδι και με πηρουνι, παρεμβασεις τριτων, τεταρτων και πεμπτων, οφειλω να πω και εν κατακλειδι να ομολογησω, οτι η ασθενεια των καιρων μας δεν θεραπευεται. Ειναι γονιδιακη, περναει απο γενια σε γενια και η μορφη της ποικιλει. Αλλες βλεπουν πεταλουδες, αλλες κροκοδειλους και αλλες το δρακο του παραμυθιου. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι βατραχος γιατι αυτος εχει και μια πιθανοτητα να τον φιλησεις και να γινει πριγκηπας. Κοινως την ΚΑΤΣΑΜΕ.
Το μονο που μπορω να προτεινω ειναι το εξης:
Σε περιπτωση που
α)τον ειδες και επεσες τα ανασκελα
β)τον ειδες και επεσες τα μπρουμητα (κακο αυτο προκαλει και πονο....)
γ)τον ειδες και ειπες "παω να αγορασω το περιοδικο ΝΥΦΗ, να παρω ιδεες για το νυφικο, την δεξιωση, το παρανυφακι"
δ)τον ειδες και γυρισαν τα ματια σου, χωρις να επανελθουν στην αρχικη τους φυσιολογικη κατασταση, αρα τυφλωθηκες
ε)τον ειδες και πηρες φορα να περασεις μεσα απο τοιχους, λαμαρινες, φρακτες, κτιρια και τζαμαριες
στ)τον ειδες και σου επεσε το σαγονι το πατωμα, στο τραπεζακι, στο καλαμακι του καφε, στην κατσαρολα με το κοκκινιστο, στη γυαλα με τα ψαρια
ζ)τον ειδες και αναφωνησες "δευτε λαβετε τελευταιον ασπασμον"
η)τον ειδες και εχασες τον υπνο σου για 45 μερες,14 ωρες και 7 λεπτα
θ) τον ειδες και η ζωη σου τραγουδησε (κακο αυτο γιατι πρεπει να πληρωσεις και ψυχιατρο συν τα χαπια που ειναι και ακριβα)
ι)τον ειδες και ξεχασες αυτοματως οτι η αναπνοη ειναι μια φυσιολογικη λειτουργια του οργανισμου την οποια δεν ελεγχουμε,αλλα εσυ πηρες την τελευταια σου ανασα μονομιας και μετα αντε να ερθει το 166 να σου παρασχεσουν τις πρωτες βοηθειες
κ)τον ειδες και ολα γιναν ενα, η θαλασσα ο ουρανος και το φορτηγο που ερχεται με 80 χλμ/ωρα
λ)τον ειδες και μαζι τα ραδικια πως φαινονται φυτεμενα απο κατω

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η δραση του μαλακομαγνητη εχει τεθει σε λειτουργια. Βρες το πλησιεστερο μεταφορικο μεσο να φυγεις, το κινητο στην τσαντα σου να παρεις τηλεφωνο την κολλητη/ο σου να σε επαναφερει, την Νικολουλη για να ξαναβρει το φως που εβλεπες στο τουνελ, το κουτακι με τα χαπια (αυτα που σου εχει ηδη γραψει ο ψυχιατρος απο την προηγουμενη φορα) και το δρομο για το σπιτι σου. Κλειδωσε, ξανακλειδωσε, αμπαρωσε πορτες παραθυρα και λοιπες εξοδους, κανε 4 κρυα ντους σε 2 λεπτα, πιες ενα μπουκαλι τεκιλα, αναψε το τζακι και καψε το χαρτακι με το τηλεφωνο του (και ενα σπιρτο κανει την ιδια δουλεια, απλα εγω καιγομαι να αναψω επιτελους το τζακι μου)και βαλε και μια μπουγαδα. Την επομενη μερα μην περασεις απο το ιδιο σημειο. Για ενα μηνα απεφευγε να κανεις την διαδρομη που τον συναντησες (μια χαρα η γυμναστικη του ενος επιπλεον τετραγωνου)και εαν του εδωσες το τηλεφωνο σου αλλαξε αριθμο.

Αλλιως να ζησουμε να σε θυμομαστε."


Υ.Γ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Καλώς εχόντων των πραγμάτων σε λίγο καιρό θα μπορείτε να μας διαβάζετε άλλο μπλογκότοπο να μπλογκάρουμε μαζί!

No comments:

Μου λείπεις ...

Μου λείπεις αφάνταστα ... Όσοι τους έχετε να τους τιμάτε να τους αγαπάτε και να τους προσέχετε ... Pour un soupir, pour un instant Une paren...