13 December 2010

Κάνει κρύο στους -2 ...

Πολύ καλημέρα σας.
Με νέα ματάκια πλέον επιστρέφω δριμύτερη ...
Πάμε να δούμε τι έκανε ο Θρύλος μας χτες!
Ολυμπιακός - Ατρόμητος στο ΝΑΟ σε ενα παιχνίδι που είχε 3 χαρακτηριστικά!
1ον Το αντιαθλητικό παιχνίδι των παιχτών του Ατρομήτου.
2ον Τον ΠαραΜιραλάς να σκοράρει για μια ακόμη φορά και
3ον Ένα Φουστερ που έκανε τα παντα μέσα στο γήπεδο, σκόραρε, πάσαρε, μάρκαρε και μετα από αυτό ΛΥΣΣΑΞΤΕ όλοι οι μυρωδιάδες της εξέδρας και του καναπέ!
Ο Θρύλος κέρδισε ευκολότερα από όσο δείχνει το τελικό σκορ και γι αυτό ειναι υπεύθυνος ο κόρακας του αγώνα. Άφησε το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι του Ατρομητου σε σημείο να βγάλουν νοκ-αουτ τον Ρόμενταλ και να κάνουν πολύ καλή προσπάθεια για τον Φουστέρ. Μόνο που ο Ισπανός και με ένα μάτι βουλωμένο και 6 ράμματα απέδειξε πως έχει περισσοτερο τσαγανό από κάποιες άλλες τιτίκες που φορουν την ερυθρόλευκη.
Στα υπόλοιπα αγωνιστικά αν και άδικη η αποβολή του Ντουντου έκανε καλό στα δικά μας νεύρα γιατί ο τυπάκος δεν βλέπετε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Κάνε κάτι ή αλλιώς και εσύ τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. Δεν αντέχεσαι!
Προσωπική εκτίμηση ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου μου άρεσε αρκετα. Στο δεύτερο λογικό να αλλάξει η εικόνα αφού αναγκάστικε η ομάδα να παίξει με 10 (ελέω Θάνου).
Πάμε τώρα για το φιλικό κατά της φτώχειας. Θα κάνουμε μια προσπάθεια να είμαστε και εμείς εκεί!.

Να έχετε όλοι μια πολύ καλή εβδομάδα.

3 comments:

kritikia said...

Ασε ρε συ με το τριτο το χαρακτηριστικο...

Αφου ειπαν οι ειδικοι οτι ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ και ο Ερνεστο που τον βαζει ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.

Εγω επισης γκομενα του Βαλβερδε που τον υποστηριζει, ασε που τον πληρωνω και με τον μηνα για να μου δειχνει προφιλ στην tv και να λιωνω η γυναικα.

ΟΛΕ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ.

ΥΓ ΕΕΕΡΝΕΕΕΕΣΤΟΟΟΟΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΕΕΡΔΕΕΕΕΕΕ

SmaGeo said...

Όλε των προπονητών της παντόφλας!
Όλε των προπονητών της εξέδρας!!
Όλε των προπονητών του καναπε!!!

Ένα μόνο θα συμπληρώσω:

Μ Υ Ρ Ω Δ Ι Α Δ Ε Σ!!!!

kritikia said...

ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑ..ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ...-5 ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΝΙΟΥ..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΟΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ..ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ (ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΥΧΗ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ..

ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ....


ΥΓ ΕΕΕΕΕΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΕΕΡΔΕΕΕΕΕΕ

Μου λείπεις ...

Μου λείπεις αφάνταστα ... Όσοι τους έχετε να τους τιμάτε να τους αγαπάτε και να τους προσέχετε ... Pour un soupir, pour un instant Une paren...