21 December 2010

Δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων ...

Με καθυστέρηση μιας μέρας θα σχολιάσουμε λίγο το προχθεσινό παιχνίδι του Θρύλου στο AEL F.C ARENA (αχαχαχαχαχα).
Χιόνι στο γήπεδο μέχρι το πρωί του αγώνα, για προφανείς λόγους οι οποίοι εξυπηρετούσαν "φιλικά" συμφέροντα της Λάρσας (Λάρσα Λάρσα σ' είδα και λαχτάρσα). Αφού λοιπόν είδαν και αποείδαν (εξάλλου δεν είχε νόημα να αναβληθεί το παιχνίδι με το Θρύλο αφού ο λαγός την προηγούμενη ... έτρεχε και δεν έφτανε) πως δεν έχουν πλέον οι φίλοι τους συμφέρον και ο Θρύλος ήταν πρωταθλητής χειμώνα, καθάρισαν το γήπεδο. Το παιχίδι ξεκινάει με ένα πολύ καλό Ολυμπιακό πρώτου ημιχρόνου. Ο οποίος έχει φάσεις για γκόλ και το καταφέρνει με τον "ναυαγό" του. Ο Σουηδός είχε αναζητήσει και λίγα λεπτά πριν το γκόλ σε μια φάση στην οποία δικαιολογημένα οι ερυθρόλευκοι κάτι ζητούν όταν ο πεσμένος παίχτης της Λάρσας τραβάει και ρίχνει τον Μέλμπεργκ. Σε μια κίνηση την οποία θα ζήλευαν και επιθετικοί ο Σουηδός σκοράρει με την βοήθεια του Κατσιαρού. Σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δεν ανησύχησαν οι ερυθρόλευκοι όταν και στο δεύτερο μέρος η Λάρσα (ενα περίεργο πράγμα τέτοια λύσα με το Θρύλο μονο) βγήκε όλη μπροστά στην επίθεση. Μια φάση μόνο στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους αλλά ο Πάρντο καθάρισε χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο δέυτερο μέρος δικαιολογημένα φωνάζουν για πέναλτι στη φάση του Ουρτάδο με τον Μετίν αλλά ξεχνουν την φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μέλμπεργκ και φυσικά την κόκκινη του Ιγκλέσιας.

Ερώτηση κρίσεως. Ο τυπάκος που πάει βρίζει και χτυπάει τον Τοροσίδη και στη συνέχει τον Ιμπαγάσα και φοράει διακριτικά της τηλεόρασης θα μάθουμε ποιός είναι?? Τα τυπάκια που έκοβαν βόλτες μέσα στο γήπεδο θα μάθουμε ποιοί είναι?? Θα τιμωρηθεί κανείς γι αυτό ή μπαααααα, οπως κάποιοι άλλοι? Μήπως και αυτοί είναι αντιεξουσιαστές?? Και τώρα που είπα αντιεξουσιαστές ....

Ε ρε γλέντια στον πολυμετωπικό!! Κάνει και ενα ψωφόκρυο στους -5 άστα να πάνε. Υπάρχει και το δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων και αναμένουμε μεγαλύτερη πτώση θερμοκρασίας με θυελώδεις ανέμους να πνέουν στον πολυσφαλιαρικό! Ένας ένας την κάνουν από το πράσινο ναυάγιο. Οε οε οε οι φάπες είναι αμέτρητες παναθηναικέ! Φαααπ φαααπ φαααπ και δεν ξέρετε από που σας έρχονται! Οι πράσινες στραπατσαρισμένες καρδιες (μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και νόμιζα πως μόνο η κλάψα είχε το προνόμιο της Μάρθας Βούρτση-Κλάψας) και οι εφιάλτες των πράσινων ονείρων για την κατάκτηση το διαγαλαξιακού πρωταθλήματος προκάλεσαν δάκρυα στα μάτια μου από τα γέλια!!
Και τώρα μπορέιτε να πα να ..... διαλυθείτε!!

Υ.Γ. Όταν ο Λάζαρος (ο γνωστός ντε ο Χριστοδουλόπουλος) έλεγε "και τώρα πιάστε μας τι εννοούσε άραγε? Αυτό που έγινε το Σάββατο (μπουαααααχαχαχαχαχαχχααχαχα)

No comments:

Μου λείπεις ...

Μου λείπεις αφάνταστα ... Όσοι τους έχετε να τους τιμάτε να τους αγαπάτε και να τους προσέχετε ... Pour un soupir, pour un instant Une paren...