10 September 2018

Μη δίνεις σημασία ...

Ερχόμαστε σε αυτό τον κόσμο σαν ένα εντελώς κενό βιβλίο και χωρίς να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε εκεί έξω. Ισως και να νομιζουμε πως όλα είναι όμορφα αγγελικά πλασμένα πως αποδίδεται δικαιοσύνη σε ότι κάνουμε και όλοι είναι καλοί και ευγενικοί απέναντι στον συνάνθρωπό τους. Τελικά αυτό που αντιμετωπίζουμε έιναι τελέιως διαφορετικό από που πιστεύαμε ή θα θέλαμε. Έτσι απλά μετά από μία περίοδο με αρκετό δράμα στη ζωή σου βλέπεις πως ανησυχείς για τους πάντες και για τα πάντα και τελικά καταλαβαίνεις πως πρέπει να είσαι και λιγάκι :" Do not give a f*ck about it " που λένε και στο χωριό μου. Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια να κάνεις καλύτερο τον κόσμο να είναι όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις χειρότερη τη δικιά σου ζωή από ότι είναι. Μην ξεχνάς η ζωή μας είναι αυτό ακριβώς που την κάναμε. Επομένως σαν ώριμος ενήλικας θα πρέπει να μη δίνεις σημασία (αυτό το do not give a f*ck που λέγαμε ) σε κάποια πράγματα.

Μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για σένα και ακόμα περισσότερο τι σκεφτονται για σένα.
Με αυτό τον τρόπο ανησυχεις για το τι θα πουν για σενα οι άλλοι και έτσι ουσιαστικά ζεις τη ζωή σου γι αυτους. Σε νοιάζει πολύ το image σου και πως σε κρίνουν. Να θυμάσαι ο κόσμος πάντα θα κρίνει!

Να είσαι σωστός συνέχεια.
Πρέπει να καταλάβεις πως δεν γίνεται να έχεις πάντα και για τα πάντα δίκαιο. Ο καθένας μας έχει τις ιδέες τους και τις αντιλήψεις του. Αυτό που είναι νορμαλ για μένα μπορεί να είναι χάος για σένα.

Να μη δίνεις σημασία για το αν φορας 12ποντα τακούνια ή αθλητικά.
Μη σε νοιαζει ειναι το στύλ σου και έιναι δικό σου όπως και όποιο και να είναι για σένα θα είναι μια έξοδος Παρασκευη βράδυ.

Το παρελθόν.
Το τι έχει γίνει στο παρελθόν εντάξει μπορεί να άργησε να ξεχαστεί, αλλά πάει ΤΕΛΕΙΩΣΕ!! Δεν μπορείς να το αλλαξεις χάνεις άδικα το χρόνο σου. Επικεντρώσου στο παρόν και προσπαθησε να το κάνεις όσο καλύτερο γίνεται!

Μη ασχολεισαι με τα  κουτσομπολιά.
Αγάπα τη ζωή σου και δούλεψε σκληρά γι αυτα που επιθυμείς. Να κουτσομπολεύεις κάποιον είναι παιδιάστικο, μη σπαταλάς τη ζωή σου στο να μισείς κάποιον.

Μην ασχολείσαι με την αποδοχή των άλλων.
Είναι πολυ ωραίο να θέλεις τη συμβουλή κάποιου αλλα ποτέ μην κάνεις το λάθος να ρωτήσεις για την αποδοχή του, είναι σα να επιζητας την απόρριψη. Είναι η ζωή σου και πάρτη στα χέρια σου!

Μη σε νοιάζει η αποτυχία.
Είναι δύσκολες οι αποτυχίες, αλλά πρέπει να μαθαίνεις μέσα από αυτές. Μια αποτυχία είναι απλά κάτι που πρέπει να μάθουμε.

Οι τοξικοί άνθρωποι.
Ότι και να κάνεις φρόντισε να έχεις οχυρώσει καλά τη ζωή σου. Μη δλινεις την παραμικρή σημασία σε αυτα τα "βαμπιρ" που σου ρουφάνε την ένεργεια. Άφησε τους στην μιζέρια τους.

Μη μετανιώνεις για οτι έκανες.
Μάθε να αποδέχεσαι ότι έχεις κάνει. Ήταν απόφασή σου και θα πρέπει να δέιξεις υπευθυνότητα γι αυτην. Μην έχεις ενδιασμούς και μετανιώνεις, το παρελθόν πέρασε και έιναι στα χέρια σου να μάθεις από αυτό και να συνεχίσεις τη ζωή σου.

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Μου λείπεις ...

Μου λείπεις αφάνταστα ... Όσοι τους έχετε να τους τιμάτε να τους αγαπάτε και να τους προσέχετε ... Pour un soupir, pour un instant Une paren...