08 August 2011

Επιτέλους ...

'Επρεπε να φτάσει 7 Αυγούστου για να κάνω το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα! Να σημειώσουμε τη μέρα στο ημερολόγιο να τη γιορτάζουμε. Αλλά .... να πως έχουν τα πράγματα από την αρχή. Χθες λοιπόν αποφασίσαμε να πάμε για μπανάκι προορισμός Αίγινα. Πρωί πρωί στο λιμάνι πήραμε το δελφινάκι και τσουυυυπ φτάσαμε Αίγινα. Πίνουμε την καφεδιά μας στην παραλία προμηθευόμαστε τις εφημερίδες και τα περιοδικά μας (καλά ακόμα θα περπάταγα άμα δε μου μίλαγες .... χιχιχιχιχι) και μετά ταξάκι και στην Αγ. Μαρίνα. Αφού περπατήσαμε σε όλη την παραλία κανα 20λεπτο και παραλίγο να φάμε ... χούφτα, βρίκαμε ξαπλώστρες και αράξαμε τα ... δίμετρα (λέμε τώρα ;-) .... δεν σχολιάζω άλλο, κρατιέμαι) κορμιά μας. Βουτίτσες, ήλιος, ξάπλα, κουβεντούλα και μπυρίτσα. Από όλα είχε ο ... μπαξές! Εγώ κατάφερα και έγινα well done από τη μια μεριά και το πρόσεξα το βράδυ. Ταξάκι και πίσω στο λιμάνι (καλά ρε μεγάλε για να το πω ευγενικα αεροπορικώς μας έφερες ....) και εκεί είδαμε και τι δεν είδαμε ..... σας αφήνω να μαντέψετε..... Δελφινάκι και πάλι και τσουυυυπ Πειραιά! Μια χαρά ήταν μακάρι να κράταγε περισσότερο. Παρηγοριέμαι όμως που κοντεύουν οι διακοπούλες μας.

Υ.Γ.1 Ρε καπεταν-φουρτούνα με όλο το "δρόμο" δε το βάζουν το δελφίνι στο λιμάνι ρεεεεε. Ειδικά άμα έχει περάσει πριν καράβι και έχει κάνει κύματα. Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που κόντεψε να τουμπαρει δελφίνι στο λιμάνι.

Υ.Γ.2 Καλά γιατί δεν ανοίγουν και την αριστερή πόρτα? Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Ακόμα γελάω ...........

http://cdn.pimpmyspace.org/media/pms/c/jv/vt/tk/-1148.gif

No comments:

Μου λείπεις ...

Μου λείπεις αφάνταστα ... Όσοι τους έχετε να τους τιμάτε να τους αγαπάτε και να τους προσέχετε ... Pour un soupir, pour un instant Une paren...